Artikelen van de beste sportmerken
De beste service van ons sportieve team
Vóór 17 uur besteld = vandaag verzonden
Veilig betalen met iDeal, creditcard en PayPal

Loopanalyse bij Sport Passion Laren

Op zoek naar nieuwe sportschoenen die perfect bij jouw voeten passen? Dan raden wij aan om langs te komen voor een loopanalyse bij Sport Passion in Laren. Door een loopanalyse te doen kan de stand van je voeten bepaald worden en wordt de manier van lopen en rennen geanalyseerd. Dankzij een loopanalyse krijg je een duidelijk inzicht in hoe jij met je voeten beweegt en welke sportschoenen hierbij passen. Tijdens de loopanalyse wordt er gekeken naar jouw looppatroon. We kijken tijdens de loopanalyse onder andere naar de landingsfase, het grondcontact en naar de afwikkeling van de voet.

Waarom een loopanalyse?

Het is voor iedereen die sport aan te raden om een loopanalyse te laten maken. Dankzij een loopanalyse weet je precies hoe je beweegt en kun je schoenen aanschaffen die bij jouw voeten passen. Een loopanalyse is zeker aan te raden wanneer je klachten hebt tijdens of na het lopen. Deze klachten worden heel vaak veroorzaakt doordat je niet de juiste of te oude schoenen draagt waarvan de demping of stabiliteit versleten is.

Sportschoenen voor jouw voeten

Dankzij de loopanalyse heb je een goed beeld gekregen van je voeten en je looppatroon. Wanneer je een duidelijk beeld hiervan hebt, kunnen wij van Sport Passion jou een goed advies geven voor sportschoenen die bij jouw voeten passen. In ons assortiment vind je hardloopschoenen voor dames en hardloopschoenen voor heren van diverse bekende merken. Na het afronden van de loopanalyse kunnen onze ervaren en sportieve medewerkers je helpen met het vinden van nieuwe sportschoenen die perfect bij jou passen. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Artikelen van de beste sportmerken
De beste service van ons sportieve team
Vóór 17 uur besteld = vandaag verzonden
Veilig betalen met iDeal, creditcard en PayPal