Artikelen van de beste sportmerken
De beste service van ons sportieve team
Vóór 17 uur besteld = vandaag verzonden
Veilig betalen met iDeal, creditcard en PayPal

Over Sport Passion

Sport Passion in Hilversum staat voor professioneel tennis en padel advies en goede service. Als je bij ons online aan het shoppen bent en je hebt advies nodig kan je ons mailen of bellen: [email protected] en 06 30205765. Gebruik code sportpassionklant voor 10% korting online en in de winkel. (niet i.c.m. reeds afgeprijsde producten)

Bussumerstraat 60, 1211BL Hilversum

Een tennis en padel speciaalzaak waar je terecht kan voor de beste tennis en padel rackets en schoenen. Ons assortiment bestaat uit producten voor tennis, padel en training. Tennis en padel sportschoenen zijn hier te vinden voor vrouwen, mannen en kinderen. Van top tot teen in de beste merken en innovatieve materialen die jouw sportuitdagingen nog leuker maken. Functioneel en stijlvol. 

Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren sporters zodat je het beste advies krijgt, gebaseerd op ervaring met sport, kennis van merken en nieuwste materialen.

Wij maken loopanalyse zodat je de juiste schoenen keuze maakt. Bij ons in de winkel kan je de rackets testen ter plekke, advies krijgen van de beste trainers en bespanners. Ook op gebied van sportvoeding en supplementen ben je bij ons op het juiste adres. Zowel voor voeding tijdens het sporten als voor optimaal herstel na het sporten. 

Vriendelijke sportgroeten van het Sport Passion team.

     
Artikelen van de beste sportmerken
De beste service van ons sportieve team
Vóór 17 uur besteld = vandaag verzonden
Veilig betalen met iDeal, creditcard en PayPal