Over ons

Sport Passion in Laren staat voor professioneel advies en goede service. Een Sportwinkel waar je terecht kan voor een mooie en functionele outfit. Ons aanbod bestaat uit producten voor fitness, crossfit, yoga, tennis, kickboksen, running en hockey. Van top tot teen in de beste merken en innovatieve materialen die jouw sportuitdagingen nog leuker maken. Een mix van functioneel en lifestyle.

Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren sporters zodat je het beste advies krijgt, gebaseerd op ervaring met sport, kennis van merken en nieuwste materialen.

Wij maken loopanalyse zodat je de juiste schoenen keuze maakt. Wij verkopen sporthorloges met als doel je sportpresentatie interessanter te maken en op het juiste niveau te trainen. Een sportbril die mooi staat en daarnaast ervoor zorgt dat je ter aller tijden optimale zicht hebt. Ook op gebied van sportvoeding voor duursport en krachtsport ben je bij ons op het juiste adres. Zowel voor voeding tijdens het sporten en voor optimaal herstel na het sporten. In onze winkel kan je een aantal innovatieve fitness apparaten testen, waarmee je thuis een maximale workout realiseert met minimale nodige ruimte.

Belangrijk onderdeel van onze filosofie is Fashionably Fit. Tijdens het sporten kan je er ook modern uitzien. Een outfit met perfecte pasvorm en sterke kleuren combinaties zorgen voor een krachtig en fit gevoel.

Kom snel naar Sport Passion, wij staan voor je klaar.

Nieuweweg 35, Laren 1251LH