Artikelen van de beste sportmerken
De beste service van ons sportieve team
Vóór 17 uur besteld = vandaag verzonden
Veilig betalen met iDeal, creditcard en PayPal

Betaalmethoden

Veilig en vertrouwd online shoppen op SportPassion.nl

Welkom op de betaalpagina uitleg pagina van Sportpassion.nl. Mocht u toch nog vragen hebben over betalen in onze online shop aarzel dan niet om ons te contacten.

Geaccepteerde betaalmethodes bij SportPassion.nl

  •  iDeal
  •  Creditcard (MasterCard, Visa en Maestro)
  •  PayPal
  •  Bankoverschrijving

Betaalmethodes bij SportPassion.nl


Betalen met iDeal -  geen extra kosten

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen bij SportPassion.nl. Bij het betalen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer de bank waarmee je wenst te betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op en starten de voorbereiding van onze werkzaamheden.


Betalen met Creditkaart -  geen extra kosten

SportPassion.nl accepteert Visa, Mastercard en Maestro. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database. SportPassion.nl kan op geen enkele manier uw creditcardnummer inzien tijdens het proces.

Het kan zijn dat SportPassion.nl contact opneemt met u voor aanvullende gegevens. Dit doen we soms uit voorzorg zodat anderen geen misbruik kunnen maken van uw creditcardgegevens in onze webshop.


Betalen met PayPal -  geen extra kosten

U kunt ook betalen met PayPal. Kiest u voor deze betaalmethode dan betaalt u ons rechtstreeks. Voor een betaling via PayPal heeft u een PayPal account nodig waaraan u uw creditcard of bankrekening kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald.

SportPassion.nl berekent u geen extra kosten voor PayPal betalingen. Heeft u nog geen PayPal account, maak dan eerst hier uw PayPal account aan.


Betalen met Bankoverschrijving - geen extra kosten

Als u kiest voor bankoverschrijving, dient u het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per e-mail. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven, ontvangen wij een bevestiging hiervan. Dit garandeert onze klanten een zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de bijschrijving. Zodra de betaling is afgerond, wordt de bestelling verzonden.


KvK registratie SportPassion.nl 

SportPassion.nl is onze primaire handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder inschrijvingsnummer 72771917


Bezoek- en postadres SportPassion.nl

Nieuweweg 35a
1251 LH te Laren


Bankgegevens van SportPassion.nl

Bank   ABN AMRO BANK
Rekeninghouder   Sport Passion
Rekeningnummer   NL82ABNA0830289208

Contactgegevens SportPassion.nl

E-mail   [email protected]
Telefoon   (+31) 35 785 3313

Artikelen van de beste sportmerken
De beste service van ons sportieve team
Vóór 17 uur besteld = vandaag verzonden
Veilig betalen met iDeal, creditcard en PayPal